Op-Maat

Samenwerken op maat

Van concept tot uitvoering zetten wij onze ervaring en creativiteit in om jouw vraagstuk op te lossen. Samen kijken we wat er nodig is om tot de gewenste resultaten te komen. In één of meerdere sessies werken we aan het analyseren van het vraagstuk en het komen tot concrete oplossingen.

Van vraag

Elk vraagstuk is uniek en daarom brengen we het samen met jou goed in kaart. Wat is het bovenliggende doel, wie moeten er betrokken worden, wat is de scope en wanneer ben je tevreden met het resultaat? Zo zijn we er zeker van dat we niet alleen het vraagstuk goed aanpakken, maar dat we ook het goede vraagstukken aanpakken.

naar sessieplan

We gebruiken onze creativiteit en ervaring om jouw vraagstuk om te zetten naar een sessieplan. Dit kan een heel traject zijn of een enkele sessie. We zetten vaak het online whiteboard Miro in zodat er maximaal interactief, visueel en gestructureerd samengewerkt kan worden.

naar concreet resultaat.

Dankzij de goede voorbereiding en energieke en kundige begeleiding vliegt de tijd en wordt er hard en met plezier samengewerkt. Jullie blij, wij blij. Op verzoek kunnen we de opbrengst en het proces nog visueel en tekstueel samenvatten in een verslag.

Vraagstukken waar we mee kunnen helpen

  • Innovatieprocessen
  • Identificeren van knelpunten in een proces
  • In kaart brengen van behoeftes
  • Creatieve ideeën genereren
  • Valideren van mogelijke oplossingen
  • Formuleren van een visie
  • Customer journey mapping
Alex begeleid een groep tijdens een brainstorm
Screenshot van een Workshop online samenwerken

Workshop online samenwerken

Deze workshop geeft je jou of je team inspiratie en concrete handvatten om je online samenwerking te verbeteren met behulp van het online whiteboard Miro. We gaan aan de slag met verschillende werkvormen en delen ondertussen onze tips.
Jullie weten perfect hoe je een Miro bord visueel structureerd zodat de deelnemers informatie kunnen vinden zonder een uitleg. Het was erg fijn om jullie samen te werken.
Facilitator
Informatiehuis Water
Ronduit goede dienstverlening: goed luisteren, goed meedenken, voldoende kennis van RWS, proactief door zelf contact te leggen. En bovenal lekker enthousiast. Goede begeleiding bij een sessie om op een andere manier met een vraagstuk om te gaan.

Schakel Slijpstof in

Of drink een keer koffie met ons