Ideeën en concepten

Ideeën en concepten

De beste duurzame ideeën en concepten ontwikkelen? Slijpstof staat voor je klaar!

Slijpstof

Slijpstof wil iedereen in staat stellen en aanmoedigen om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Omdat het nodig is én wij er blij van worden. Dit doen we door tastbare oplossingen te ontwerpen die aansluiten bij wat echt nodig is. Een sterke analyse en framing van het oorspronkelijke vraagstuk is dan ook een belangrijk deel in ons ontwerpproces. We beschikken over de tools en kennis om ideeën snel te maken en te testen, zodat we de gebruikers vroeg kunnen betrekken en het risico in het ontwerpproces laag blijft.

Duurzaam ontwerpen

Het is tijd om het anders te doen. Het is tijd voor een wereld waarin wij en alle generaties na ons op een fijne manier kunnen wonen. Dit vraagt om een nieuwe manier van ontwerpen.

Daarom speelt duurzaamheid speelt altijd een belangrijke rol in onze ontwerpprocessen. We maximaliseren de positieve impact terwijl de we negatieve impact zo laag mogelijk houden. We kijken altijd of de oplossing überhaupt bestaansrecht heeft, proberen reststromen maximaal te benutten en ontwerpen voor slim gebruik en eindeleven.

Slijpstof

Doordat we een klein ontwerpbureau zijn werken we zeer flexibel met snel resultaat. Bij grotere projecten kun je vertrouwen op ons netwerk binnen de wetenschappelijke en creatieve industrie.

Weten of we iets voor jou kunnen betekenen? We komen graag in contact!