Faciliteren

Faciliteren

Slijpstof ontwerpt en begeleidt inspirerende en creatieve werksessies. Dit doen we doelgericht met ruimte voor creativiteit, plezier en samenwerking. Wij werken visueel en gestructureerd. We zorgen ervoor dat iedereen betrokken is en actief een bijdrage kan leveren. Wij zijn experts in Design Thinking en digitaal faciliteren en we hebben een energieke en positieve mindset.

Maar waarom is dat dan nodig?

In Nederland wordt heel wat vergaderd. Maar hoeveel van deze vergaderingen leveren concrete uitkomsten op, én energie en inspiratie? Helaas te weinig, en daar wil Slijpstof wat aan doen. Goede digitale werksessies zijn een verademing voor de deelnemers en een aanwinst voor elke organisatie, maar het vereist ervaring en een gedegen voorbereiding om te organiseren. Slijpstof neemt met plezier deze rol op zich en helpt jou en je team om zorgeloos bijeen te komen met resultaten waar je blij van wordt. 

Van vraag

Elk vraagstuk is uniek en daarom brengen we het samen met jou goed in kaart zodat we ook echt met de juiste aanpak kunnen komen.

naar sessieplan

We gebruiken onze creativiteit en ervaring om jouw vraagstuk om te zetten naar een sessieplan. We zetten vaak het online whiteboard Miro in voor super interactieve, visuele en gestructureerde samenwerking.

naar concreet resultaat.

Dankzij de goede voorbereiding en energieke en kundige begeleiding vliegt de tijd en wordt er hard en met plezier samengewerkt. Jullie blij, wij blij.

Vraagstukken waar we mee kunnen helpen

  • Innovatieprocessen
  • Identificeren van knelpunten in een proces
  • In kaart brengen van behoeftes
  • Creatieve ideeën genereren
  • Valideren van mogelijke oplossingen
  • Formuleren van een visie
  • Customer journey mapping
Alex begeleid een groep tijdens een brainstorm